Modlitba za Alana 24/7

Modlitba za Alana 24/7

Přátelé, kamarádi a známí Alana Chlebka a jeho rodiny. Asi už víte, že Alanova rodina teď prožívá velmi težké chvíle, a proto bychom Vás chtěli požádat, abyste se zapojili způsobem, který je nám všem dostupný a přitom je klíčový, a tím je modlitební úsilí ve formě 24/7. Modlitba je úžasný dar a Alan je ten, kdo nám toto vždy připomínal.

Alanovi byl v minulém týdnu diagnostikován nádor v hlavě v pokročilém stadiu. V pátek 7.8. se Alan podrobí komplikované operaci a následné náročné léčbě. Všichni si uvědomujeme vážnost situace a chceme prosit Boha o pomoc.

Chceme se modlit za Alanovo uzdravení. Za to, aby celé rodině Bůh dával sílu bojovat, aby je posiloval a dával jim jistotu své přítomnosti a své trvalé péče. Za moudrost pro lékaře, kteří budou Alana operovat a léčit.

Chceme vytvořit řetěz modliteb, které na sebe budou nepřetržitě navazovat po 15 minutách. Pokud se chcete k této modlitbě přidat, zapište se prosím níže do kalendáře ke dni a času, ve kterém se budete za Alana a jeho rodinu modlit. Volba článku modlitebního řetězu se děje kliknutím na příslušné políčko kalendáře. U každého časového úseku může být zapsáno i více lidí. Prosím, snažme se zaplnit celý kalendář a vytvořit tak nepřetržitý řetěz. (Šedá políčka jsou volná – ještě se na ně nikdo nepřihlásil.)

Děkujeme za vaše přímluvné modlitby!

Oddělení křesťanského domova

 

 

Záznamy kázání